StrongTigers
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

StrongTigers

Bun Venit !

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

CITITI !

In jos 
+3
4sex
EuRoCs
Palade
7 participanți
AutorMesaj
Palade

Palade

Puncte : 25
Data de inscriere : 27/11/2011

CITITI !                           Empty
MesajSubiect: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 1:00 pm

MA SCUZATI DAR NU AM STIUT UNDE SA POSTEZ ! MUTATIL DACA E POSTAT GRESIT :d:

VREAU SA VA SPUN CA AM FOST PLECAT IN VACANTA SI DE ACEEA AM FOST ABSENT ! MA SCUZATI CA NU AM POSTAT AICI DAR NU ERA CATEGORIA ASTA ATUNCI !
VREAU SA VA SPUN CA PUTETI INCHIDE TOPICUL CU PORTOFOLIU DEOARECE M-AM LASAT DE PS !

MULTUMESC , ATAT AM AVUT DE SPUS !

ps: va rog sa nu inchideti topicul !
Sus In jos
EuRoCs

Puncte : 11
Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 1:05 pm

Pacat ca te-ai lasat de ps .... Erai foarte priceput !
Sus In jos
4sex

Puncte : 29
Data de inscriere : 18/12/2011

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 1:07 pm

Dc te-ai lasat mah ??? Erai foarte priceput ! Pacat....
Sus In jos
aQua

Puncte : 8
Data de inscriere : 02/01/2012

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeLun Ian 02, 2012 10:42 am

Am vazut semnaturile tale si erai foarte priceput dc te-ai lasat ?
Sus In jos
T[a]m[a]n[a]

Puncte : 10

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeLun Ian 02, 2012 11:35 am

PACAT..... Sunt super tari semnaturile tale ! Chiar nu inteleg de ce te-ai lasat...
Sus In jos
Palade

Palade

Puncte : 25
Data de inscriere : 27/11/2011

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeMier Ian 04, 2012 3:17 pm

M-am lasat pt. ca mereu exista vrun "destept" care iti critica el munca dupa placul lui iar el nici nu stie ce e ala PS ! Mereu va exista acesti oameni care se cred destepti dar nici nu stie despre ce vorbesc ! Eu m-am saturat de ei si de aceea m-am lasat de PS !

Asa nu inseamna ca si voi sa va lasati ! Mergeti in continuare ! Urmariti tutoriale ! Nu va lasati nicicum ! Si daca va considerati profesionisti urmariti tutoriale ca poate sunt niste lucruri de care nu stiati !

Bafta in continuare ! Eu raman aici cu voi sa va ajut in orce inafara de PS !
Sus In jos
Assasin

Puncte : 59
Data de inscriere : 04/12/2011

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 2:42 pm

Da dar ce tu ii bagi in seama ??? Nu mai ii baga in seama frate.. ca aia nici nu stie ce spune ... Normal ca sigur vor exista astfel de oameni dar nu trebuie sa te lasi ! Trebuie sa lucrezi in continuare !
Sus In jos
VirGuLa

Puncte : 15

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 3:15 pm

Assasin a scris:

Da dar ce tu ii bagi in seama ??? Nu mai ii baga in seama frate.. ca aia nici nu stie ce spune ... Normal ca sigur vor exista astfel de oameni dar nu trebuie sa te lasi ! Trebuie sa lucrezi in continuare !

Da frate ... Nu te lasa invins de comentariile altora ! Daca iti place ps-ul dc sa te lasi... Mie daca-mi placea eu nu ma lasam nicigand de PS ! Dar numi place ca e c-am complicat ! In fine treaba ta... Dar macar poti sa faci si tu lectii PS > poate adauga T1grul o categorie cu lectii ps si faci tu lectiile sau el ...Sa invete si ceilalti Ps !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CITITI !    CITITI !                           Icon_minitime

Sus In jos

CITITI !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CITITI !
» CITITI !!!